Nieuws
  Laatste update: 25-11-2019
   
  Stem
van: - 19-03-2014 13:14
 
 
Om Maurice de Hond te zieken heb ik toch gestemd en nog wel op een onpeilbare partij.
 
 
Mark en Geert zijn er blij mee
 
 
RTV Rijnmond heeft nog wat moeite met het verwerken van de uitslag in een cijfertabel.
 
 
 De NRC heeft moeite met de winst van de SP.
 
   
  Uit eten
van: - 14-02-2014 10:13
 
 
Ineens geen restaurants meer in Rotterdam!
 
 
   
  Hoera 2
van: - 07-02-2014 22:48
 
 
                                                                          

                                                             Polare naar de kloten. Goed gedaan commissarissen. Bedankt!

 
   
  Hoera
van: - 06-02-2014 14:46
 
 
De olympische winterspelen 2014 zijn nog niet begonnen, of we hebben al een winnares: shorttrack en langebaanschaatsster Jorien ter Mors mag de Nederlandse vlag dragen tijdens de openingsceremonie. Gefeliciteerd meid! Verder wou ik het hierbij laten. Doe wat nuttigs i.p.v. op de bank hangen bij de tv met het miljarden verslindende feestje van Poetin. Zet bijvoorbeeld een lekker cd'tje op of lees een boek. Een boek? Ja, een boek!
 
                                           
 
 
   
  Grammy's 2014
van: - 27-01-2014 16:24
 
 

Veel jazz bij de grammy’s 2014

Dit jaar vielen er 82 grammy’s te verdelen. Met 410 genomineerden is de kans dus groot dat zich hieronder ook jazzartiesten bevinden. Maar anno 2014 is het jazzgehalte wel erg hoog.

Michael Bublé won Best Vocal Pop (?) Album met Tony Bennett en Dionne Warwick als genomineerden. Herb Alpert won Best Pop (?) Instrumental Album met Terence Blanchard, Fred Hersch, Donny McCaslin en Paquito D’Riviera als genomineerden. De prijs voor het Best Jazz Vocal Album ging terecht naar Gregory Porter. Genomineerden: Andy Bey, Lorraine Feather, Cecile McLorin, Tierney Sutton. Terri Lyne Carrington won Best Jazz Instrumental Album met Gary Burton, Gerald Clayton, Kenny Garrett en Christian McBride als genomineerden. Randy Brecker stak de prijs voor het Best Large Jazz Ensemble in zijn zak. Darcy James, het Brussels Jazz Orchestra, Alan Ferber en de Dave Slonaker Big Band als genomineerden. Beste Latin Jazz Album was voor Paquito D’Rivera. Buika, Roberto Fonseca, Omar Sosa en Wayne Wallace genomineerd. Clare Fisher won Best Instrumental Composition. Cuck Owen, Gordon Goodwin, Scott Healy en Vince Mendoza grepen naast de prijs. Gordon Goodwin won met On Green Dolphin Street de prijs voor het beste instrumentale arrangement. Onze Armin van Buuren lukte het net niet om de prijs voor het beste dance album in de wacht te slepen. Das geen jazz, hoewel er tegenwoordig wel weer op jazzmuziek mag worden gedanst.

 

 
                              
 
                                                                                       Grammy voor Gregory Porter

 

 
 
.: © 2022 Skala Lokala :.